Saturday, February 2, 2008

Park Ville di Bukit Puchong 2


Hi Semua...sorry la dah lama Matilda tak masuk blog ni...heheheheeh...bukan apa busy sket. Hari ni Matilda nak tunjukkanlah sebuah rumah contoh yang cantik sangat yang Matilda pergi tempohari...nama dia Park Ville Di Bukit Puchong 2. Rumah bandar uollss..tapi cantik giler...sayang kalau "orang kita" tak ambil peluang beli rumah ni...yang Matilda tengok semua bangsa yang bermata kecil tu jer yang beli...Bukan apa uolllss tanah rumah ni "freehold". Tanah Ladang, bukan lombong macam Putra Perdana tu...tapi "orang kita" tak gak beli...rumah mahal2 kat tanah lombong leh lak beli...nak kata takde masjid kat bukit puchong ni...ada ye...2 lagi...satu dalam pembinaan lagi satu dalam cadangan. Siap dengan sekolah agama lagi...tapi tah lah orang kita ni memang suka duduk kat tanah lombong agaknyer....bosan Matilda. Buat pengetahuan uollss Matilda dah beli satu..harga dia RM218,888 after less bumi. Luas lantai 1500 kaki ++. Memang puas hati uollls....memang cantik design dia. Rumah Matilda umah atas...heheheehe..Hotmama jgn jeles...heheheheeh.


Permandangan Taman Mini yang belum siap dari atas rumah yang Matilda tengok....
Pintu Masuk ke rumah...umah bawah lain...umah atas lain....tapi uollls dalam dia memang meletupssss.....memang cantik giler...

Dari depan...ni Matilda amik gambar ni dari Taman Mini tadi tu....lawa kan uollssss....


Dari tepi....rumah bandar ni.....cantik....ia mengekalkan konsep tanpa pagar...bermaksud pagar besar akan mengellingi kawasan umah ni...pintu entrance dia ada dua nanti...dalamannyer akan dihiasi pokok2 merimbun siap dengan jogging trek....berdasarkan pada salesmen tu....

Dari depan...huh....memang cantik...cute jer umah ni...bilik ada tiga, bilik air ada 2...mmg cute umah ni...sesuai untuk golongan yang mempunyai keluarga kecil...

Dari Tepi....design dia cantik...warna dia pun menarik...warna hijau...hijau kan warna islam...

Gambar dari sisi yang lain.....merimbun jer pokok2 dia...sejuk mata memandang.....


Dari Belakang Umah.....dah cantik dah design dia.....


pintu masuk ke Park Ville....ada guard ye....yelah konsep rumah dalam taman...

Memang berbaloi la sapa beli umah ni....apa lag wahai "orang kita"..nilah masanyer kita merebut peluang yang mungkin tak dapat lagi di masa depan...Matilda suka umah ni sebab dia kat tengah2 MSC...utara KL, Barat Shah Alam, Timur Kajang/Bangi dan Selatan lak Cyberjaya/Putrajaya dan KLIA. Pendek kata untung kalau orang yang pandai buat investment. Ditambah lak tanah freehold. Kalau jual balik mesti BOOM...hehehehe..dari pandangan Matilda la...Kalau ada yang berminat tu turun2 lah Bandar Bukit Puchong2 ni...dekat jer ngan umah Meen...heheheheehehe....Hotmama promote2 lah rumah ni kat kawan2 hang kat tempat kerja...heehehehhee....adalah gak nanti "orang kita" tinggal kat situ.....heheheheehe..

3 comments:

hOtMaMa said...

serius cantik rumah nih...!

meenzuleyka said...

harga pun cantik u oll...hotmama bolehlah...bonus 6 bln katanya...

meenzuleyka said...

harga pun cantik u oll...hotmama bolehlah...bonus 6 bln katanya...